Російський депутат та генерал заявили, що рептилоїди оголосили війну Росії

Депутат Держдуми РФ та генерал ФСБ опублікували "наукову статтю" з конспірологічними теоріями, у яких заявили про рептилоїдів, що можуть загрожувати Росії.

В російському журналі "Юридична наука: історія та сучасності" вийшла велика "наукова" стаття у якій стверджується, що на планеті існує розумна форма життя – рептилоїди, які залученні у всесвітню змову проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Видання яке має акредитацію у Російському індексі наукового цитування опублікувало матеріал генерала ФСБ Івана Миронова, депутата Держдуми Ігоря Ананських та ще кількох науковців з конспірологічними теоріями. Зокрема автори вважають, що позаземні істоти сьогодні перебувають у боротьбі за передачу влади над землею представникам своєї цивілізації. Таким чином автори "наукової" статті вважають, що рептилоїдам "треба знищити російське населення Росії".

Крім російського населення росіяни говорять про небезпеку і для усієї планети.

"Людиноподібні біороботи з'явилися десятки тисяч років тому із пороху земного та за допомогою космічних генних технологій поширюють війну, вбивства, революції, педофілію, людожерство, наркоманію, а в перспективі планують знищити Землю", - йдеться в статті.

Як наслідок автори матеріалу рекомендують державі більше звернути увагу на особисте життя росіян. Зокрема вони виступають проти сексу російських жінок з іноземцями, особливо виділяючи "негрів". На їх думку це загрожує генам жінки, а також матці у якій живе Бог.

Крім цього, у "науковій" статті робиться ще кілька несподіваних висновків: шлюби потрібно дозволити лише непорочним жінкам, стриптиз заборонити через зв'язок з сатанізмом, а демократія створила оральний секс, який шкідливий через рак. Один з авторів російський депутат Ігор Ананських заявив, що направить деякі ініціативи зі статті до Держдуми.

Зазначимо, що автори статті не повідомили свій психоневротичний статус та не вказали, чи перебувають на обліку в психіатричних установах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін припустив припинення існування Росії.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який поспілкувався зі своїм двійником у прямому ефірі.