Головна Новини Світ Росія Путін поспілкувався зі своїм двійником (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поспілкувався зі своїм двійником (ВІДЕО)

Президент Росії відповів на питання про двійників Путіна під час розмови з одним з них.

14 грудня 2023, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін під час пресконференції відповів на питання від своєї цифрової копії, чи використовує він двійників, а також як ставиться до розвитку штучного інтелекту.

Путін поспілкувався зі своїм двійником (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін та його двійник (діпфейк). Фото з відкритих джерел

У Росії відбулась "пряма лінія" з Путіним – велика щорічна конференція у якій президент РФ відповідає на питання журналістів та росіян. Через постійні чутки про двійників Путіна організатори пресконференції підготували діпфейк Путіна, який представився студентом з Санкт-Петербурга.

Він запитав у російського президента, чи правда, що у нього багато двійників.

"Можна бути схожим на мене і говорити моїм голосом. Але тільки одна людина може бути схожою на мене і говорити моїм голосом, і ця людина — я", — сказав Путін та додав, що "це мій перший двійник".

Переглянути уривок відео, де Путін спілкується зі своїм двійником можна нижче:

Як пишуть іноземні журналісти, більшість критики та чуток, які насправді можуть завдати шкоди Кремлю, під час заходу не транслюються на телебаченні.

Чутки про те, що Путін використовує двійників посилились у період пандемії коронавірусу 2020 року, коли російський президент практично зник з публічних виступів. Однак війна в Україні ще більше посилила теорії про можливе використання двійників президентом Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на "прямій лінії" Путіну поставили питання, на яке він не зміг відповісти. Крім того, на екрані було багато питань, які президент Росії проігнорував.

Також "Коментарі" писали про те, що у Японії представили докази існування двійників Путіна. Подібне дослідження провели й британські вчені над голосом Путіна та вказали впевненість, що президент Росії має кількох двійників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини