Головна Новини Світ Росія Російський депутат з партії Путіна вбитий: його тіло знайшли в підвалі будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський депутат з партії Путіна вбитий: його тіло знайшли в підвалі будинку

Один з соратників Путіна був знайденим мертвим у підвалі московського будинку.

13 червня 2023, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У підвалі московського будинку виявили тіло російського політика від путінської партії "Єдина Росія" Олександра Колодича. На чоловіка та його дружину напав доглядач будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російський депутат з партії Путіна вбитий: його тіло знайшли в підвалі будинку

Російський депутат Олександр Колодич. Фото з відкритих джерел

Інформація про виявлення тіла 58-річного депутата з'явилась у російських ЗМІ 12 червня. За даними слідства російського політика вбив 36-річний робітник, якого Олександр Колодич найняв для роботи по будинку.

Ймовірно між чоловіками відбулась бійка, під час якої доглядач будинку завдав кілька смертельних ударів по депутату від партії "Єдина Росія". Свідком ситуації стала дружина російського політика, яка почала кричати. Робітник накинувся і на неї та поранив дружину Колодич, однак та встигла втекти, а помічник по будинку сховав його тіло в підвалі та втік з місця злочину.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві доглядача будинку в той же день та відкрили проти нього кримінальну справу. 55-річна дружина російського депутата з ножовими пораненнями перебуває у лікарні.

Вбитий депутат Олександр Колодич, як і більшість прибічників партії "Єдина Росія" підтримував російське вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни намагались втекти з поля бою, однак їм назустріч вийшли бійці з загороджувального загону та розстріляли російських солдатів.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Путін звинувачує Україну в атаках на цивільні об'єкти в Росії. Президент Росії стверджує, що не розуміє, чому українські військові нібито атакують гуманітарні об'єкти в РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини