Головна Новини Світ Росія Російський генерал розкритикував Шойгу та заявив, що не бачить перемоги Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський генерал розкритикував Шойгу та заявив, що не бачить перемоги Росії (ВІДЕО)

Олександр Руцький розкритикував керівництво Міноборони і назвав війну проти України трагедією

29 січня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

За словами відставного генерал-майора та  ексвіцепрезидента  РФ Олександра Руцького, російська армія проявила  нездатність  реалізувати оперативно-стратегічні наступальні операції.

Російський генерал розкритикував Шойгу та заявив, що не бачить перемоги Росії (ВІДЕО)

Олександр Руцький (фото з відкритих джерел)

"Для того, щоб проводити такого роду операції, треба мати відповідні збройні сили. Якщо збройні сили не володіють можливістю проводити оперативно-стратегічні наступальні операції, то краще не лізти, тим більше поза своєю країною", — наголосив колишній військовослужбовець. 

Він  ще піддав різкій критиці  керівників російського оборонного  міністерства, зокрема, дісталось Сергію Шойгу. За його словами, понад  двадцять років російську армію  очолюють посадовці, які зовсім не проходили військової служби  та не мають класичної військової  освіти.

"Чверть століття збройними силами керують узагалі некомпетентні люди. Що може статися зі збройними силами? Ось вам підсумок. Міністр оборони у нас в армії не служив, військової освіти немає, і п'ять його заступників в армії взагалі не служили. Що це за Міністерство оборони?", — наголосив ексгенерал.

Як стверджує колишній   російський віцепрезидент,  розпочате стосовно  України військове вторгнення —  це трагедія  для РФ, тому що безглуздо гинуть  військові. 

"Хоча, вивіска й гасло — "захищають Росію". Де вони захищають Росію? В ім'я чого вони гинуть? А коли люди гинуть безглуздо — це вже трагедія", — переконаний  Олександр Руцький.

Ще він повідомив, що в російських  збройних силах  не має  ні одного полку, де б не було втрат на цій війні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна входить у військовий лютий: що чекати на фронті, в економіці, від західних союзників.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини