Головна Новини Світ Росія Російський комік відмовився воювати на боці окупантів та публічно висміяв пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський комік відмовився воювати на боці окупантів та публічно висміяв пропагандистів

Руслан Білий висміяв російську пропаганду

16 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

За словами російського стендап-коміка  Руслана Білого, він не піде на фронт, щоб вбивати українців. Як він стверджує,  на українській землі живе його батько, а також  мешкає чимало родичів і друг.

Російський комік відмовився воювати на боці окупантів та публічно висміяв пропагандистів

Руслан Білий (фото з відкритих джерел)

З цієї причини він відмовляється  захищати  політику глави Кремля  Володимира Путіна, щоб пізніше не зустрітись на війні зі своїм одеським товаришем  і щоб він   стріляв по ньому  з міномета.

"Я не збираюся відстоювати інтереси однієї людини. Тим більше куди мені йти? У мене батько з України. У мене там половина родичів. У мене там є друг Євген, який живе в Одесі. І останнє, що я хочу — це, щоб мій друг Євген стріляв по мені з міномета десь під Херсоном з фразою: "Не все так однозначно, Руслане"", — висловивсь  гуморист.

Ще він жорстко висміює представників  російської  пропаганди, що все повторюють, що якби Росія перша не напала на Україну, то це зробила б Україна.

"І не потрібно мені говорити, що якби не ми, то Україна напала б на нас перша. Серйозно? Для чого? Для анекдоту? Напала якось Україна на Росію, благо Лукашенко знав, звідки готувався напад", — віджартувався  Білий. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ. Відомий  кіноактор Олександр Печериця, як тільки почалось повномасштабне російське вторгнення, відразу записавсь  до лав ЗСУ. Він зізнається, що як і всі, мав страх, проте не міг  поступити  по-іншому. Ще він зазначив, що  для нього — це особиста війна, і висловив подяку батькам, що  виховали його  українцем. Олександр Печериця народивсь в  Санкт-Петербурзі, проте за якийсь час  батьки разом зі своїм сином  переїхали в місто Краматорськ.. Саме в Україні він здобув акторську освіту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини