Головна Новини Світ Росія Російський мільярдер назвав рік, коли РФ залишиться без грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський мільярдер назвав рік, коли РФ залишиться без грошей

Росія все більше віддаляється від Європи та прямує до свого азійського минулого

3 березня 2023, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з найбагатших людей Росії Олег Дерипаска заявив, що у наступному, 2024 році, скарбниця Російської Федерації може виявитись порожньою через тиск санкцій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

Російський мільярдер назвав рік, коли РФ залишиться без грошей

Російський олігарх Олег Дерипаска. Фото з відкритих джерел

Російський олігарх, що є засновником найбільших компаній з виробництва алюмінію United Co та Rusal International PJSC попередив про майбутнє Росії на Красноярському економічному форумі

"Грошей не буде вже в наступному році. Нам будуть потрібні іноземні інвестори", — говорить Дерипаска.

На думку російського олігарха, єдине, що може врятувати економіку РФ це залучення іноземного капіталу. Після вторгнення американський та європейський ринки стали закриті для Росії, Дерипаска пропонує дивитись в бік Азії.

"Ми думали, що ми європейська країна. Тепер, протягом наступних 25 років, ми будемо більше думати про наше азійське минуле", — прогнозує майбутній вектор розвитку Росії Олег Дерипаска.

Сам Дерипаска з 2018 року перебуває під санкціями Заходу через втручання РФ у вибори президента США. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький канцлер Олаф Шольц зробив тверду заяву про російський імперіалізм Путіна.

Також "Коментарі" писали, що військовий економіст прогнозує, темне майбутнє для Росії. На його думку, Китай використає РФ як автозаправку, а потім викине країну на звалище. Разом з цим аналітик спрогнозував точну дату поразки Росії у війні в Україні. Згідно з дослідженнями швейцарського військового аналітика Маркуса Койпа, втрати РФ значно вищі, ніж її можливості виготовляти зброю для війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини