Головна Новини Світ Росія Російський політтехнолог розповів, коли Путін може піти з посади президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський політтехнолог розповів, коли Путін може піти з посади президента

Президент Росії Володимир Путін може покинути свою посаду вже через три роки

5 травня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Російський політтехнолог і публіцист Станіслав Бєлковський розповів, коли президент РФ Володимир Путін може піти з посади. Дане питання обговорюється у програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф ТV.

Російський політтехнолог розповів, коли Путін може піти з посади президента

Коли Володимир Путін може піти з посади президента Росії. Фото: РБК

За словами політтехнолога, глава Росії може звільнити місце президента у 2024 році. А наступника Путіна можуть вже назвати до осені 2023 року. При чому це може бути не одна конкретна людина, а цілий колектив. Тобто країною можуть управляти декілька осіб — високопосадовців. Звичайно в країні оберуть президента, однак він не буде цілковито контролювати країну, як робить це зараз Путін

"Консенсусної фігури наступника Путіна в Росії немає і її не може бути, оскільки Путін як будь-який тактик буде відтягувати це рішення до останнього моменту. Це рішення буде ухвалюватися через два роки — у 2023 році, і тоді, власне, ця фігура і кристалізується", — заявив Бєлковський.

Окрім того, Станіслав Бєлковський повідомив, що по закону у 2023 році у відставку повинен піти і мер Москви Сергій Собянін. Політтехнолог переконаний, що фігура наступника президента РФ і наступника мера Москви, передача управління столицею Росії пов'язуються в один вузол. Тож саме в цей період можна буде очікувати на нові постаті.

Нагадаємо, що раніше керівник вітчизняної делегації в ТКГ із питань Донбасу Леонід Кравчук розповів, як будувати переговори з Путіним. Думку політика читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що президент Сполучених Штатів Америки розраховує зустрітися з очільником РФ Володимиром Путіним вже у червні цього року. За яких умов може відбутися зустріч, дізнавайтеся тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини