Головна Новини Світ Росія Російський продюсер розповів про залежність відомої російської співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський продюсер розповів про залежність відомої російської співачки

Співачка Валерія одержима своїм страхом погладшати на декілька кілограмів

15 квітня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Відомий продюсер з РФ, путініст Йосип Пригожин розповів, як його дружина, співачка Валерія підтримує свою струнку фігуру вже  багато років. Пригожин  зізнавсь, що співачка має особливу залежність, бо  боїться  набрати  хоч  декілька кілограмів лишньої ваги.

Російський продюсер розповів про залежність відомої російської співачки

Продюсер Йосип Пригожин (фото з відкритих джерел)

Даючи  інтерв'ю журналістам  одного  з російських ЗМІ, продюсер та чоловік зірки  зазначив, що Валерія одержима темою схуднення, артистка навіть у ресторан бере з собою ваги, аби зважити кожну страву:

"Вона не просто ваги носить у ресторани, вона фотографує і звітує перед нутриціологом, скільки вона з'їла. Просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії".

Зіркове подружжя поділилось деякими подробицями  власного особистого життя. Валерія  скаржилась  на Пригожина, що він не хоче обговорювати з нею роботу вдома.

"Я не люблю, коли з'ясовує робочі моменти вдома, тому що іноді це буває в дуже експресивній манері. Ну прям сильно не подобається. Хоче кляп вставити, а я замість цього культурно випроваджую. У нас до речі є, але жодного разу... і наручники є! У нас все є, але жодного разу за призначенням не пробували", -  розповіла  зірка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Російський продюсер напав на Вайкуле та артистів, які виступають проти агресії РФ. За словами легендарної  прибалтійської  естрадної  співачки Лайми Вайкуле   що підтримує Україну і засудила російське військове вторгнення РФ, вона  зараз ні  при яких обставинах  не поїде, щоб  виступити в країні-агресорці. За ці слова їй дісталось у відповідь  в   російських пропагандистських виданнях  від  російського  путініста  і музичного продюсера Йосипа  Пригожина . 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини