Головна Новини Світ Росія Російський пропагандист і актор видав цинічну заяву про розбомблений театр у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист і актор видав цинічну заяву про розбомблений театр у Маріуполі

Російський пропагандист і актор Іван Охлобистін видав свіжі кремлівські тези

11 жовтня 2023, 22:59
Поділіться публікацією:

Знаний в РФ  представник кремлівських  пропагандистів,  відомий  тим, що виражає власні  великодержавно-шовіністичні  погляди,  актор Іван Охлобистін   раптово висловивсь про себе, що він "блазень".

Російський пропагандист і актор видав цинічну заяву про розбомблений театр у Маріуполі

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел

Далі він продовжив і назвав  візити  його колег, що підтримують кремлівський режим на тимчасово  окуповані  території  України "цирковою  клоунадою".  Проте, розкаюватися за  власні вчинки  пропагандист не захотів.  Охлобистін, який тільки на  камеру  проявляє  "хоробрість", повідомив, що  літом цього року відвідав  майже  знищене  російськими загарбниками місто — Маріуполь. Актор  казав, що  таки  був у розбомбленому   росіянами драмтеатрі  і розридавсь.

Виявляється,  актор плакав з  тої причини, коли в пропагандистському шоу побачив  маленьку дівчинку-актрису.

"З трупи з 40 чоловік живими залишилися 16. Але вони все одно відкрили новий сезон, представили жанрові сценки ‒ жінка з коляскою, літні люди грають в шахи. І виходить дівчинка з дивовижним голосом і співає: "Ах, як хочеться повернутися "[пісня "Городок" Анжеліки Варум]. Я заплакав. Я взагалі не сентиментальна людина, але це для мене приклад абсолютного служіння актора своєму народу", – завершив  пропагандист.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор і фанат Путіна зробив божевільну заяву про знищення України. Путініст з РФ, відомий  артист  Іван Охлобистін  відповідаючи на питання журналістів, дав зрозуміти  як  сильно Російська Федерація  побоюється України.  За  його словами, російська програма-мінімум  -  відрізати нашу країну від  моря.  Мешканці РФ   та їх параноїк Путін  дуже жахаються   сильної України,  тому мають бажання  поділити її. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини