Головна Новини Світ Росія Російський режисер публічно зізнався, що його вразив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський режисер публічно зізнався, що його вразив Зеленський

Іван Вирипаєв зазначив, що багатьом артистам потрібно рівнятись на Володимира Зеленського.

20 грудня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Представник російської  драматургії  Іван Вирипаєв,  що  вже  кілька  років  живе на території Польщі, розповів про  свої враження від діяльності  президента України Володимира Зеленського. Про це він  сказав, відповідаючи на запитання  російського телеканалу "Дождь".

 Російський режисер публічно зізнався, що його вразив Зеленський

Іван Вирипаєв (фото з відкритих джерел)

Він  захоплюється українським президентом  та називає Зеленського  політиком, який його цього року найбільш  вразив. Ще   російський режисер   зазначив, що  всім артистам варто брати приклад  з нього.

"Мене Зеленський вразив дуже. Правда, вразив мене. Я, звичайно, не очікував від нього цього", -  висловивсь Вирипаєв.

Він згадує, що ще у 2013 році Володимир Зеленський брав участь в "Блакитного вогнику",  це було причиною снобізму гостя.  Драматург розмірковував, як би він вчинив на місці Володимира Зеленського.

"Я б можливо тікав, якраз навпаки. А він ось залишився. Для мене це взагалі урок, і взагалі всім артистам урок", –  говорить  артист.

Російський режисер задоволений, що Зеленський взяв на себе відповідальність.

"Я бачу, що людина взяла на себе роль менеджера дорослого в сенсі відповідальності. Ось він робить це, він по справжньому менеджер війни, він точно себе назвав, він саме класно це робить і намагається це робити. Ось у мене, правда, таке захоплення", – підсумував російський артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський продюсер напав на Вайкуле та артистів, які виступають проти агресії РФ. За словами легендарної  прибалтійської  естрадної  співачки Лайми Вайкуле   що підтримує Україну і засудила російське військове вторгнення РФ, вона  зараз ні  при яких обставинах  не поїде, щоб  виступити в країні-агресорці. За ці слова їй дісталось у відповідь  в   російських пропагандистських виданнях  від  російського  путініста  і музичного продюсера Йосипа  Пригожина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини