Головна Новини Світ Росія Російський режисер, який живе у США, хоче зняти фільм про дітей з Бахмута: українці обурені
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський режисер, який живе у США, хоче зняти фільм про дітей з Бахмута: українці обурені

У соцмережах користувачі вражені цинізмом

13 березня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

За інформацією кінорежисера з України Івана Сауткіна, його російський колега Олександр Молочников, що тепер мешкає в  Нью-Йорку,  має намір  приїхати до  України  і відзняти фільм про дітей з міста Бахмут. 

Російський режисер, який живе у США, хоче зняти фільм про дітей з Бахмута: українці обурені

Російський режисер планує зняти фільм про дітей з Бахмута (фото з відкритих джерел)

"Зйомки заплановані на 16-17-18 березня. Знімати вони будуть в реальних руїнах. Я підслухав телефонну розмову, під час якої режисер намагався залучити до зйомок українських фахівців і повинен сказати, цей хлопець дуже впевнений в успіху свого задуму. Гаразд. Росіянин хоче зняти проукраїнську агітку, але є нюанс...", пише українець.

Український режисер дотримується думки, що навіть ті  мешканці РФ, яких позиціонують тепер  як "хороші руські",  мають нарешті припинити  допомагати нам вирішувати наші проблеми.  

"Чому "хороші руські" не займаються своїми питаннями, а намагаються лізти в наші? Чому у цих людей є підтримка від офісу президента? Чому? І це на тлі того, що ми шукаємо гроші на свої проекти по всьому світу і на кожному кроці повинні доводити, що маємо право на життя", — обурюється український кінорежисер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те., що український режисер обдурив Мінкульт і поїхав до Росії. В українських  медіа  оприлюднено інформацію, що український режисер  Тарас Голубков став режисером кліпу російської виконавиці Клави Коки. Митець так само звернувся за дозволом на виїзд  до Міністерства культури, але вказав чиновникам  зовсім іншу  мету відрядження. Як проінформувало   Міністерство представникам  сайту kp.ua, Голубков отримав  дозвіл на виїзд з 14 по 30 жовтня  2022 року. Чиновники запевняють,  що режисер турбувався про дозвіл, щоб поїхати  в Європу і  створити  документальний фільм про війну в  рідній країні. Для цього  він представив  всі потрібні  документи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rrrrr

13 березня 2023, 23:39

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!------- http://redirect.sk/kiska


Новини