Головна Новини Світ Росія Російський скандальний шоумен влаштував скандал в готелі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський скандальний шоумен влаштував скандал в готелі

Сосєдов накинувся на персонал через шум

16 липня 2023, 23:55 comments1634
Поділіться публікацією:

Шоумен  з РФ Сергій Сосєдов, що став відомим  через участь в українському вокальному шоу "Х-фактор",  тепер влаштовує скандали в готелі в місті Вітебськ. 

Російський скандальний шоумен влаштував скандал в готелі

Сергій Сосєдов (фото з відкритих джерел)

Сосєдова і так  добре знають за його  витівки, але тепер він знову підтверджує  власну неврівноваженість.  Сердитий   росіянин спустивсь зі свого номера на  перший поверх і почав виховувати представників готельного персоналу.

"Я постійно чую: "Бах, бах, бах". Поясніть, хто це робить? Тому що це шкідництво просто! Я не можу заснути", -  кричав до переляканих покоївок  Сосєдов.

Мешканець готелю хотів  перепросити і вгомонити Сосєдова, але він, при цьому, не збирався зупинятись.

"Сергій Сосєдов влаштував бучу в одному з готелів Вітебська. Пух і пір'я полетіли, пух і пір'я", -  повідомили  російські ЗМІ, згадуючи   інтерв'ю артиста Олені Жигаловій, коли він  назвав себе нескандальною людиною,  проте, якщо шоумена хтось  буде тривожити, то пух і пір'я полетять від них.

До слова, Сергій Сосєдов прославивсь, як став  одним із суддів шоу "Х-фактор" в  нашій країні.  Росіянин чимало  років був, як  наставник артистів-початківців. Але після повномасштабного російського вторгнення, шоумен виступив  за країну-агресорку. До того ж  артист різко  та критично говорить  про артистів, які залишили РФ через війну.

Для прикладу, він думає, що Пугачова, що засуджує війну в Україні, багато про себе думає. Як він каже, в "величі" Примадонни повинні журналісти і  її оточення, які вихваляють співачку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним. Яскравий представник російського шоу-бізнесу зробив несподівану заяву. Він сказав, що між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою не може бути сексу, а всі їхні романтичні стосунки є тільки грою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини