Головна Новини Світ Росія Російський співак, який виступав "на розігріві" в Путіна, вчинив самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак, який виступав "на розігріві" в Путіна, вчинив самогубство

Євген Кунгуров помер на 41-му році життя у Москві

10 квітня 2024, 02:30
Поділіться публікацією:

Відомий оперний та естрадний співак з РФ, що підтримував  Путіна Євген Кунгуров покінчив з життям в центрі  російської столиці. Причина таку поступку артиста невідома, але  він давно лікувавсь  у психіатра в приватній клініці.

Російський співак, який виступав "на розігріві" в Путіна, вчинив самогубство

Євген Кунгуров (фото з відкритих джерел)

Євген Кунгуров  потерпав від алкогольної залежності та мав чимало ментальних проблем. Як  інформують російські ЗМІ, його тіло  виявили 9 квітня біля будинку в центрі Москви.

Перед самогубством, росіянин  повідомив дружину про те, що хоче позбавити себе життя, і перестав відповідати на її дзвінки та повідомлення. Жінка почала шукати допомоги, звернулась  до рятувальної служби, але було вже пізно. Без батька  залишилось двоє дітей: 2-річна донька та 8-річний син.

Кунгуров  був серед тих, хто  підтримував війну в Україні, загарбницькі дії Кремля,  адресував свої пісні російським солдатам. В 2014 році він з оркестром виступив на проросійському концерті в центрі Москви. Він був присвячений  анексії Криму.

До того ж  Кунгуров часто співав "на розігріві" перед  виступами господаря Кремля  Володимира Путіна. Після  початку війни артист неодноразово  виступав з концертними програмами  в тимчасово окупованому Херсоні та Мелітополі. Там, крім  того, що співав, він "вливав" проросійську пропаганду місцевим  шанувальникам.

Відомо, що Путін нагородив Кунгурова званням заслуженого артиста Чеченської Республіки та Республіки Інгушетія. Співак завжди мав хороші  гонорари та  прихильність представників російської влади.

Російський співак, який виступав ”на розігріві” в Путіна, вчинив самогубство - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубствоДіана Дітс, яка була популярною моделлю в OnlyFans під іменем Coconut Kitty наклала на себе руки через депресію та проблеми з психічним здоров'ям. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини