Головна Новини Світ Росія Російський високопосадовець удочерив викрадену з Херсона дівчинку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський високопосадовець удочерив викрадену з Херсона дівчинку: що відомо

За нею приїжджала нова дружина Миронова

23 листопада 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

Очільник  російської партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов і його дружина  всиновили привезену з окупованого Херсона  малесеньку дівчинку і  поміняли їй ім'я.

Російський високопосадовець удочерив викрадену з Херсона дівчинку: що відомо

Сергій Миронов (фото з відкритих джерел)

Як  інформує   видання РФ  "Важливі історії", наприкінці 2022 року дружина Миронова  Інна Варламова, що  працює в Державній  Думі  РФ, прибула  до Херсонської  області. ЇЇ супроводжувала  заступниця її чоловіка   Яна Лантратова.

Назад вони повернулись  з 10-місячною Маргаритою Прокопенко і дворічним Іллею Ващенком, які  раніше перебували в  будинку дитини міста Херсон. Офіційна версія:  малюків   повезли до російської столиці для "обстеження, визначення подальшої тактики лікування та проходження реабілітації".

За місяць Сергій  Миронов і  його дружина  удочерили  привезену з Херсона дитину. Дівчинці  поміняли ім'я і місце народження:  зараз  вона Марина Миронова з міста  Подольськ.  Як стверджує видання, біологічну матір  маленької українки  позбавили батьківських прав, а батько пішов з життя, але вона   має  інших  родичів.

 Про вивезеного  маленького українця  сало відомим, що  восени  цього року  Ілля  має нове свідоцтво про народження, за яким він  перебуває в Московській області.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що діти-біженці з України про життя в ПольщіЧерез вторгнення Росії в Україну у Польщу виїхало близько 960 тис. українських біженців, з яких 40% — це діти. Нове дослідження показує, що діти оцінюючи життя в Польщі, часто говорять про самотність, втому та дискримінацію. 

У Польщі провели перше дослідження організаціями ЮНІСЕФ, Save the Children і PLAN International Polska, які запитали в українських дітей-біженців про їх психічне здоров’я, освіту та інтеграцію в польське суспільство. У дослідженні взяли участь понад сто дітей з України, які зараз проживають у Варшаві, Вроцлаві та Кракові. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини