Головна Новини Світ Росія Російський журналіст, який засудив напад РФ, потрапив до реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський журналіст, який засудив напад РФ, потрапив до реанімації

Кушанашвілі не вперше стає зле. Цього разу його стан серйозний.

20 червня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Один з російських пропагандистських телеграм-каналів   повідомив про те, що в терористичній РФ госпіталізований в один з медичних закладів  телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, що  засуджує  війну  Росії в Україні.

Російський журналіст, який засудив напад РФ, потрапив до реанімації

Отар Кушанашвілі (фото з відкритих джерел)

Як  інформує телеграм- канал Mash,  відомий телеведучий був госпіталізований в місті в Красногорську Московської області. Цю інформацію  журналістам підтвердив  продюсер Кушанашвілі. Йому поставили діагноз: асцит напружений (скупчення рідини в животі).  Тепер шоумен у реанімації, проте при свідомості.

"За нашою інформацією, Кушанашвілі стало погано кілька тижнів тому. Скаржився на здутий живіт, слабкість і задишку. Сьогодні разом із близькими він сам доїхав до медиків і здав аналізи. Потім його поклали в лікарню", -  повідомляють журналісти  каналу.

Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація, що лікарі знайшли у журналіста злоякісну пухлину.

У 2022 році Отар Кушанашвілі категорично засудив війну в Україні та підтримав дочку пропагандиста Володимира Машкова Марію, яка засудила криваву політику Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському співаку, який потрапив до лікарні стало гірше. Російська знаменитість  Микола Носков, що тепер знаходиться  в лікарні і перебуває в стані середньої тяжкості,  має  ще одне ускладнення. Як інформує  російський  пропагандистський  телеграм-канал Mash, у співака  на тлі пневмонії ще й  діагностували закупорку легеневої артерії. 

Як написали журналісти  каналу, лікарі  поставили  діагноз — тромбоемболія на тлі пневмонії. Носков   знаходиться  в середньо-важкому стані.  Ще на каналі   повідомляють, що  в нього розвинулась дихальна недостатність.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини