Головна Новини Світ Росія Російського актора визнали терористом і екстремістом
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського актора визнали терористом і екстремістом

Олексію Паніну тепер повернення в РФ замовлено

29 травня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Публічне осудження війни в Україні і   президента Путіна – саме це  для російського артиста  Олексія Паніна вилилось  в кримінальну справу "про заклики до тероризму", а зараз  набирає  нових "висот".

 Російського актора визнали терористом і екстремістом

Олексій Панін(фото з відкритих джерел)

За інформацією пропагандистів з  телеграм-каналу Mash,  актора Паніна  визнають терористом і екстремістом. "Актора внесли до списку Росфінмоніторингу, повідомляє відомство", — пишуть  пропагандисти.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України. Російська  знаменитість,  артист Олексій Панін похваливсь, що  відтепер має американське громадянство. В соціальних мережах він  виставив промовисті фотографії, на яких  тримає   новий паспорт. Ще декілька фото актор зробив на жовто-блакитному тлі. 

Ці фотографії  викликали  багато критичних зауважень в російському патріотичному  середовищі та позитивні відгуки  схвалень поміж жителів України.  


Також "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причинуРосіянин Олександр Феклістов, що виконував  одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати"  сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов  публічно  виступив проти кривавої  війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю  розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни  Феклістов ще залишався в  Москві, бо  вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не  переніс масових скасувань і  виїхав жити в Іспанію і  зараз  не  має планів  повертатись  в РФ.  Про це зірка повідомила  під час інтерв'ю "І Грянув Грем".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини