Головна Новини Світ Росія Російського актора з дружиною у важкому стані терміново госпіталізували: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського актора з дружиною у важкому стані терміново госпіталізували: що відомо

Дружина Ярмольника опинилася в лікарні через серцеву недостатність

25 квітня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російського артиста,  що  підтримує військове вторгнення країни-терористки РФ  в Україну Леоніда Ярмольника та його дружину Оксану терміново госпіталізували в Москві.

Російського актора з дружиною у важкому стані терміново госпіталізували: що відомо

Леонід Ярмольник з дружиною (фото з відкритих джерел)

Як  інформує пропагандистський телеграм-канал Mash, у телеведучого ставсь гіпертонічний криз, в  його дружини — хронічна серцева недостатність.

Пропагандисти  повідомляють, що декілька днів тому  поскаржились на слабкість і головні болі. В Оксани Ярмольник підвищувавсь  тиск до критичних значень — 250. Їй два рази  викликали швидку. В її чоловіка за останні кілька днів  був сильний кашель і теж підвищувавсь тиск, але не до таких критичних  відміток.

"За нашою інформацією, зараз подружжя в лікарні під наглядом лікарів", — резюмує  телеграм-канал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який вчився у Львові, зробив заяву про війну. Російський актор, продюсер і телеведучий єврейського походження Леонід Ярмольник підтримав Росію у війні проти України. За словами актора, він на тому боці, "який виборює перемогу світла". 

Леонід Ярмольник тривалий час залишався осторонь російського вторгнення, а на початку повномасштабного вторгнення виїхав з Росії до Литви. Тепер же Ярмольник закликає усіх росіян, які виїхали з Росії повертатись.

Також російський актор пояснив свою позицію у війні Росії проти України. На його думку, напад Росії на Україну це боротьба темряви та світла. Зазначимо, що Ярмольник дитинство та шкільні роки провів у Львові. Також грав у молодіжному театрі в Україні. Ярмольник на початку 90-х отримав громадянство України. Ймовірно до цього його підштовхнула ідея приватизувати батьківську квартиру у Львові. Після її продажу чоловік знову отримав російський паспорт.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини