Головна Новини Світ Росія Російського бізнесмена побили в літаку. Він відомий кримінальний авторитет
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського бізнесмена побили в літаку. Він відомий кримінальний авторитет

Під час рейсу з Москви до Санкт-Петербурга один з пасажирів літака побив кримінального авторитета Росії.

26 листопада 2022, 17:00 comments13788
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ніч на 24 листопада російський бізнесмен Ілля Трабер перебував на літаку російської компанії "Аерофлот", що здійснював рейс з Москви до Санкт-Петербурга. На борту вступив у словесну перепалку з 35-річним росіянином Анваром Ніязовим. Після кількох погроз про вбивство, Ніязов накинувся на 72-річного Трабера та завдав йому кількох ударів по голові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Baza.

Російського бізнесмена побили в літаку. Він відомий кримінальний авторитет

Російський бізнесмен Ілля Трабер. Фото: з відкритих джерел

Зупинили бійку в російському літаку бортпровідники. Після приземлення в Санкт-Петербурзі Трабера госпіталізували з травмами голови та переломом пальця.

Ілля Трабер має портовий бізнес в Санкт-Петербургу та енергетичну компанію. Окрім того, російський бізнесмен найбільшим монополістом на ринку старожитностей, за що отримав у кримінальному світі прізвисько "Антиквар".

Трабер в міжнародних новинах з’явився, коли влада Іспанії оголосила, що спіймала 30 осіб з російської мафії. Також російський підприємець є близьким до Путіна, адже був запрошений на святкування президента Росії в 2004 та 2016 роках. Ймовірно, саме Путін допоміг Траберу отримати високе становище в Санкт-Петербурзі.

Як стверджу Telegram-канал Baza залишається тільки сподіватись, що з Анваром Ніязовим буде все гаразд після бійки в літаку, адже Ілля Трабер є одним з найвпливовіших бізнесменів в Санкт-Петербурзі.

Раніше портал "Коментар" повідомляв про слова радника президента України Олексія Арестовича про те, що "Путін зараз бореться за своє життя".

Також "Коментарі" писали про те, що може зупинити війну в Україні на думку американського військового.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини