Головна Новини Світ Росія Російського співака екстрено госпіталізували: що відомо про його стан здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського співака екстрено госпіталізували: що відомо про його стан здоров'я

Дімі Білану стало погано під час гастрольного туру

12 жовтня 2023, 22:55 comments1765
Поділіться публікацією:

В державі-агресорці  РФ  повідомляють  про те, що  госпіталізували  артиста Діму Білана, що  як і чимало схожих "хороших росіян"  не оприлюднюють свої думки  про військове вторгнення  в Україну і про  те, що війну почала РФ

Російського співака екстрено госпіталізували: що відомо про його стан здоров'я

Діма Білан (фото з відкритих джерел)

Про це свідчить повідомлення  на сторінці  російської зірки  в соціальних мережах.

"Повідомляю вам, що концерти в Тюмені, Пермі, Єкатеринбурзі та Челябінську переносяться у зв'язку з моїм тривалим бронхітом і рекомендацією пульмонолога! Зараз я під його наглядом! Переїзди і перельоти — можуть сильно погіршити ситуацію. Тому, щоб не ризикувати — я змушений залишитися в Москві і в спокійній обстановці йти на поправку", — повідомляє про причину  своєї недуги  Діма Білан.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом. 43-річна російська  виконавиця Слава, яка підтримує  війну в Україні, попала в лікарню. Як  інформують росЗМІ, її  відразу  завезли в одну з  лікарень російської столиці.  Тамтешні  медики  озвучили виконавиці хіта "Одиночество" невтішний діагноз. 

Нещодавно 43-річна співачка стала бабусею. Як з'ясувалось, захворіла вся її  родина, зокрема, дочка Олександра і новонароджений онук Платон. Інформують, що найгірше зі всієї  родини  почуває себе Слава.Тому сьогодні  співачку терміново госпіталізували. За попередньою інформацією, в  співачки запалення легень.

В  березні  минулого  року, через кілька днів, як почалось  повномасштабне вторгнення армії  РФ на територію  України,  Слава зробила заяву, що підтримує війну. Відповідне  повідомлення   співачка оприлюднила у  своєму Instagram.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини