Головна Новини Світ Росія Росію охопили масштабні пожежі, а у Бєлгороді все без змін – знову хлопки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію охопили масштабні пожежі, а у Бєлгороді все без змін – знову хлопки

Повідомлення про спалах у 16 населених пунктах надійшли ще 7 травня

8 травня 2022, 09:18 comments1082
Поділіться публікацією:

Краснодарський край росії охопили масштабні пожежі, що перекинулися на житлові будинки. Російські рятувальники досі не можуть упоратися з вогнем. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба регіонального уряду.

Росію охопили масштабні пожежі, а у Бєлгороді все без змін – знову хлопки

Пожежі в росії. Фото: з відкритих джерел

Повідомлення про спалах у 16 населених пунктах з'явилися ще 7 травня. Місцеві слідчі органи вже відкрили низку кримінальних проваджень. Пожежі настільки масові, що рятувальникам доводиться евакуювати людей. Головна причина, чому пожежникам не вдається впоратися з вогнем, у тому, що в регіоні вирує штормовий вітер, який не тільки піднімає піщані бурі, а й сприяє тому, щоб вогонь охоплював нові і нові території.

Цікаво, що самі росіяни викладають у мережу відео згорілих сіл і скаржаться, що на їхню країну обрушилося ціле лихо. При цьому люди скаржаться, що це наче якесь покарання, адже згоряє все, що нажите протягом усього життя. Це дуже контрастує з тим, що відбувається в Україні, де люди втрачають удома, бо російська армія їх розстрілює.

Неспокійно також у російському Бєлгороді, де періодично продовжують лунати хлопки. У ніч із 7 на 8 травня у російському Бєлгороді знову було тривожно. Жителі Бєлгорода знову ділилися в мережі відео, на якому видно, як у небі спалахує яскравий спалах, після чого чути гучний вибух. На відео можна помітити сліди у небі, які зазвичай з'являються після того, як спрацьовує ППО. Також деякі люди писали, що було чути, як над містом пролітали літаки. Керівництво міста поки що ніяк не прокоментувало інцидент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війська Придністров'я приведені в повну бойову готовність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини