Головна Новини Світ Росія Роспартизани дали співвітчизникам у Білгородській області цінну пораду
commentss НОВИНИ Всі новини

Роспартизани дали співвітчизникам у Білгородській області цінну пораду

На Білгородщині громадянам почнуть видавати вогнегасники, оскільки пожежники бояться виїжджати на виклики. Роспартизани дали пораду, як діяти у цьому випадку

28 червня 2024, 14:47
Поділіться публікацією:

Путінський намісник у Білгородській області В'ячеслав Гладков заявив, що мешканцям прикордонних з Україною районів роздадуть вогнегасники, щоб вони самі могли гасити пожежі, що виникли через удари дронів

Роспартизани дали співвітчизникам у Білгородській області цінну пораду

Вогнегасник

За його словами, пожежники не можуть приїжджати туди на виклики, оскільки побоюються потрапити під удари безпілотників.

"Рекомендуємо жителям прикордонних районів взяти пропоновані вогнегасники, поїхати до міста Білгорода, увійти в будівлю обладміністрації та як слід відхреначити цими вогнегасниками боягузливого дегенерата Гладкова. Якщо Гладкова раптом не буде на робочому місці, його можна знайти на дачі — адресу підкажемо", — йдеться у повідомленні російських партизанів у Телеграмі.

Там зазначено, що єдиний спосіб позбавити Білгородську область війни — це прибрати путінські терористичні війська з цих злощасних прикордонних районів.

"Це програма-мінімум, за реалізацію якої мають боротися мешканці Білгородської області. Програма-максимум – викинути взагалі з регіону та Гладкова, і путінські силові структури. Вони використовують Білгородчину і як базу для своєї терористичної діяльності, і водночас як живий щит", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за останні 4 місяці російська військова авіація впустила 93 бомби на Білгородську область та окуповані території України.

Як зазначає видання Astra з посиланням на джерело в екстрених службах Білгородської області, останні випадки падіння бомб сталися 11 і 12 червня. П'ять фугасних авіаційних бомб знайшли у селах Неклюдове, Новобудова, Цепляєво-друге, а також у районах селищ Батрацька Дача та Ленінський.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини