Головна Новини Світ Росія РосЗМІ знайшли батька вбитого пілота Кузьмінова, а той назвав сина Іудою
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ знайшли батька вбитого пілота Кузьмінова, а той назвав сина Іудою

Кузьмінова вбили в Іспанії в лютому 2024 року

26 лютого 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

В Росії батько льотчика  Мі-8 Кузьмінова Олег Сіваєв  осудив рішення сина який  допомагаючи  Україні, перегнав бойову авіацію ВКС РФ, і назвав цей поступок  "зрадою".  Росіянин, що перебуває в похилому віці, знає про той факт, що  покійний син вбитий розвідниками з  Росії.

РосЗМІ знайшли батька вбитого пілота Кузьмінова, а той назвав сина Іудою

Максим Кузьмінов (фото з відкритих джерел)

Сіваєв  сказав, що дізнавсь про смерть сина з новин і особливо не здивувавсь  інформації.

"Я відчув почуття до нього, що він як Іуда вчинив, і в той же час мені його шкода, що він розмінявся у такій дрібниці, зрадивши свою Батьківщину, Вітчизну, своїх близьких", - висловивсь  Сіваєв.

Ще він сказав, що  шкодує сина, бо "ніколи зрадника жодна сторона не поважала, тому зрадник є зрадник".

Також  висловив співчуття  бригаді  загарбників, яких було ліквідовано українцями  під час  спецоперацій, бо вони  не бажали  здаватись  в полон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали вбивство російського пілота Мі-8 в ІспаніїРосійському пілоту Максиму Кузьмінову, який влітку 2023-го року перегнав на територію України вертоліт Мі-8, пропонували залишитися в країні. Якби він прийняв цю пропозицію, Україна точно знайшла б можливість гарантувати йому життя і безпеку. 

Коментуючи ймовірне вбивство російського пілота в Іспанії, він закликав дочекатися офіційних висновків іспанських правоохоронців. За словами Олексія Данілова, причетним до подібних подій людям необхідно бути пильними.   

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі вперше відреагували на вбивство російського пілота, який передав гелікоптер Україні. Речник Кремля Дмитрій Пєсков вперше прокоментував вбивство в Іспанії російського пілота Максима Кузьмінова, який перейшов на бік України та передав військовий вертоліт Мі-8. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини