Головна Новини Світ Росія Розкол в еліті Кремля: планували саботувати накази Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкол в еліті Кремля: планували саботувати накази Путіна

Секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов планували саботувати накази Путіна.

14 квітня 2023, 12:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В одному з секретних документів Пентагону, які були злитті в мережу розповідається про розкол серед еліт Кремля. Секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов планували саботувати накази Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання DW.

Розкол в еліті Кремля: планували саботувати накази Путіна

Микола Патрушев та Путін. Фото з відкритих джерел

Згідно з даними з секретних документів, які посилаються на близьке оточення в Кремлі, російські посадовці Микола Патрушев та Валерій Герасимов планували збунтуватись проти президента Росії Володимира Путіна та завершити війну у березні. Їх головна мета була перекинути війська на південь.

Дата, коли це мало статись було 5 березня. Згідно з витоком файлів у цей день президент Росії Володимир Путін мав запланований курс хімієтерапії, тому вже не міг вплинути на хід війни. Однак згодом начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов вирішив відмовитись від цього плану.

Таким чином витік файлів підтверджує, що президент Росії має онкологічне захворювання. Однак самі злитті файли потребують підтверджень та додаткових перевірок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни шоковані рішенням Путіна та вважають це прямим квитком до Бахмута. Російські чоловіки стурбовані швидким прийняттям закону про електронні повістки військовозобов'язаних.

Також "Коментарі" писали про втрати армії Росії та України на війні. Ці дані стали доступні через злив документів розвідки США. Згідно з цими матеріалами загальні втрати обох армії 354 тис. вбитих або поранених солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 квітня 2023, 11:37

Ми дізналися що втрати десь у 5 разів менше ніж малювали пропаганда корумпованих. Тобто більш ніж прийнятні для глобального протистояння. Важливі істоти: прокурори судді депутати чиновники олігархи і їх діти - в безпеці. А другорядні отримують військові гроші і компенсації. Що ще треба народженим виконавцями? Зате з часом фінаншисти Гетманцев Яресько підуть віджимати репарації у російських лузерів, а нас залишать в спокої.


Новини