Головна Новини Світ Росія Розлючений Лавров взявся погрожувати Польщі та країнам Балтії
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлючений Лавров взявся погрожувати Польщі та країнам Балтії

Лавров обурений допомогою Польщі та країн Балтії Україні

30 січня 2023, 17:26 comments6104
Поділіться публікацією:

Очільник дипломатичного відомства Росії звинуватив Польщу та країни Балтії у нібито розв'язуванні "жорсткої русофобської кампанії" у 2022 році й погрожує розірвати з ними дипломатичні відносини. Відповідну заяву Сергій Лавров зробив на пресконференції 30 січня.

Розлючений Лавров взявся погрожувати Польщі та країнам Балтії

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

У своїй заяві Лавров сказав, що коли у 2022 році Польща та країни Балтії почали суттєво допомагати Україні. Самі тоді, на його думку, відбулася "катастрофічна деградація відносин із Польщею та країнами Балтії". А взаємодія з усіх напрямків припинена або зведена до нуля.

За його словами, такі зміни пов'язано з "жорсткою русофобською кампанією", що нібито розгорнули ці країни. 

У відповідь розлючений Лавров припустив, що це може призвести до розриву дипломатичних відносин з Польщею та країнами Балтії, адже там, за його словами, переважають "антиросійські настрої". Водночас він заявив, що Кремль не виступить першим з ініціативою цього, але у разі розриву дипломатичних стосунків, вся відповідальність ляже на ці країни.

"Ці країни намагаються бути опорою будь-яких "антиросійських починань" Заходу", — заявив Лавров.

Окрім цього, він сказав Москва має намір відстоювати свої національні інтереси й пригрозив "довгостроковими наслідками", у разі "будь-яких дій противників".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського висміяли Путіна та Лаврова через розміщення ППО на дахах будинків у Москві. На Банковій висміяли керівництво Росії через розміщення комплексів ППО на дахах будівель у Москві. Кремлю закинули порушення міжнародного права, в якому Москва часто публічно звинувачує Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Михаил

30 січня 2023, 19:54

Ему в голову не приходит, что с агрессивным соседом никто общаться не хочет потому, что он агрессивен?


Новини