Головна Новини Світ Росія Розслаблятися рано: Путін зробив серію заяв про хід «СВО» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Розслаблятися рано: Путін зробив серію заяв про хід «СВО» в Україні

Путін заявив Скабєєвій про те, що в нього в Україні в далі все йде «за планом»

сьогодні, 12:02
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін у розмові з пропагандисткою Ольгою Скабєєвою в ефірі програми "60 минут" на телеканалі "Россия-1" підкреслив, що Росія має повністю віддаватися своїм військовим діям, не зважаючи на розмови про нібито "втому" противника.

Розслаблятися рано: Путін зробив серію заяв про хід «СВО» в Україні

Володимир Путін

При цьому Путін зазначив, що зарано розслаблятися і що "не варто звертати увагу на такі обговорення". За його словами, просування російських військ має відбуватися на всіх напрямках незалежно від ситуації на фронті.

Президент РФ також звернув увагу, що Захід продовжує закликати до перемоги над Росією, при цьому російська армія нібито здійснює наступальні операції на всіх лініях зіткнення.

"Десь інтенсивність більша, десь менша. На херсонському напрямку ситуація відносно стабільна, хоча там теж є певні рухи, що відбуваються на користь російських сил," – заявив він.

Путін додав, що центральна військова група діє "досить упевнено" по більшості напрямків, а також похвалив південне та східне угрупування військ за набуті навички користування сучасною технікою і вміння оперативно реагувати на її застосування противником.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін на прес-конференції за підсумками саміту БРІКС заявив, що частина підрозділів української армії в Курській області нібито потрапили в оточення. За його словами, мова нібито йде про дві тисячі військових. Більше того, він заявив, що нібито російська армія приступила до "ліквідації" українських військових, які не можуть вибратися з оточення. Втім, українські експерти спростували цю заяву і додали, що Путін нагло збрехав про успіхи своїх військових в Курській області. За їх словами, там немає жодного оточення Сил оборони.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини