Головна Новини Світ Росія Розвідка США: Путіну бояться говорити правду про провал російської армії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка США: Путіну бояться говорити правду про провал російської армії в Україні

У розвідці США вважають, що Путін навіть не знав, що його збройні сили використовують та втрачають призовників в Україні

30 березня 2022, 19:07
Поділіться публікацією:

Найближче оточення президента РФ Путіна не ризикує доносити тому правду про те, як справи у російської армії в Україні. Путіна навмисно дезінформують, розповідаючи неправду про ситуацію на фронті. Президенту РФ просто бояться говорити правду про провалену "спецоперацію" в Україні. Таку інформацію має американська розвідка. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеканал "NBC".

Розвідка США: Путіну бояться говорити правду про провал російської армії в Україні

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

За інформацією каналу, Володимиру Путіну свідомо не говорять правду про те, що російська армія не може просунутися в глиб України і її "операцію" фактично провалено. Також Путіну не домовляють про всі наслідки санкцій, які введені та продовжують вводиться проти Росії за війну проти України. У розвідці США вважають, що причина полягає в тому, що радники президента РФ "надто бояться сказати йому правду".

Американський чиновник заявив, що Володимиру Путіну навіть невідомо, що його армія складається з тих самих призовників, які гинуть в Україні. Це і є підтвердженням явного збою в потоці точної інформації президенту Росії.        

Також розвідка США має інформацію, що між Путіним та Міноборони РФ останнім часом утворилася "стійка напруга". Вся річ у тому. що російського президента почало з'являтися недовіра до тих даних, які він отримує від керівництва Міноборони РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог розпочав перегрупування військ – експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, до чого це може призвести така тактика супротивника і чого чекати у найближчому майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини