Головна Новини Світ Росія Розвідник пояснив на скільки близько Путін до визнання своєї поразки
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідник пояснив на скільки близько Путін до визнання своєї поразки

Колишній представник естонської розвідки відповів чи президент Росії Володимир Путін готовий визнати свою поразку в Україні.

21 березня 2023, 19:40 comments2989
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній очільник зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран вважає, що Володимир Путін усвідомлює свою безвихідь у ситуації з війною в Україні, попри це російський диктатор досі вірить у свою місію про "звільнення" України та сподівається перехитрити Захід. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Newsweek.

Розвідник пояснив на скільки близько Путін до визнання своєї поразки

Екс директор розвідки Естонії Мікк Марран. Фото з відкритих джерел

Екскерівник розвідки Естонії Мікк Марран розповів для американського журналу Newsweek, що президент Росії повністю одержимий ідеєю захопити Україну.

"Я думаю, що він повністю одержимий Україною. Я впевнений, що навколо нього є розумні люди, які радять йому правильні моменти. Але знову ж таки, він одержимий", — каже Марран.

Естонський розвідник вважає, що попри малі шанси на якийсь успіх у війні з Україною, російський диктатор досі сподівається на перемогу і не збирається припиняти війну.

"Я б не сказав, що він відступить. Я думаю, що він все ще думає, що зможе перемогти Захід. Але водночас він знає, що він у кутку", — говорить Мікк Марран та додає, що Путін ймовірно буде направляти більше війсь в Україну та, "що він ще не на тому етапі, коли він розглядатиме можливість виходу України або пропонувати міцну мирну угоду Україні".

Також у своєму інтерв’ю Марран торкнувся питання мирних переговорів та пропозиції політиків, які пропонують Україні мир за певні територіальні чи політисні поступки.

"З Росією, з Путіним не можна нормально мати справу, особливо коли йдеться про Україну", – сказав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у НАТО відреагували на переговори Сі Цзіньпіна та Путіна.

Також "Коментарі" писали про підсумки переговорів Путіна та Сі Цзіньпіна: яку позицію зайняв Китай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини