Головна Новини Світ Росія Розворот на 180 градусів: Путін видав, кому симпатизує на виборах президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Розворот на 180 градусів: Путін видав, кому симпатизує на виборах президента США

Диктатор раптово похвалив Гарріс і розкритикував Трампа

5 вересня 2024, 15:00
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, який повністю позбавив росіян права вибору, видав кілька компліментарних реплік щодо кандидата на посаду президента США від Демократичної партії Камали Гарріс. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву господар Кремля зробив під час виступу на "Росконгресі".

Розворот на 180 градусів: Путін видав, кому симпатизує на виборах президента США

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Російський диктатор раптом нагадав, що президент Джо Байден, вийшовши з президентських перегонів, попросив усіх своїх виборців підтримати кандидатуру Гарріс. Тому, переконує Путін, він також "підтримає" кандидата від демократів, але "з повагою ставитиметься до вибору американського народу".

"Діючий президент Байден, якого зняли з перегонів, рекомендував усім своїм прихильникам підтримати пані Гарріс. Ну, ось ми теж так зробимо — її підтримуватимемо", — заявив Путін з усмішкою.

Диктатор також зазначив, що у Гарріс "заразливий сміх", отже, у неї "все добре". Путін зазначив, якщо у Харріс все добре, то він сподівається на пом'якшення санкцій щодо Росії у разі її перемоги.

"Трамп же ввів таку кількість санкцій та обмежень щодо Росії, скільки до нього не вводив жоден президент. Якщо у пані Гарріс все добре, то, може, вона утримається від цього", — заявив Путін.

Зазначимо, під час цього заходу Путін заявив, що першочерговою метою так званої "СВО" є "звільнення" Донбасу, як кажуть у Росії, а насправді – повна окупація Донбасу російськими військами. За словами диктатора, Україна намагається відвернути увагу РФ від цієї мети настанням на Курщині, проте в неї нічого не вийде.

Щоб надати росіянам впевненості на тлі відступу російських військ у Курській області, диктатор заявив, що Київ атакою на Курську область послабив себе на інших напрямках, і наступ ЗС РФ нібито прискорився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини