Головна Новини Світ Росія Санкції не заважають: дочка Путіна публікується в західних журналах
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції не заважають: дочка Путіна публікується в західних журналах

Марія Воронцова виявилася не тільки "талановитою" бізнесвумен, а й "обдарованим" вченим.

5 вересня 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

Донька господаря Кремля  Марія Воронцова  і далі  публікує свої  статті в  американських та швейцарських наукових  виданнях.  Санкції  Заходу цій співпраці ніяк не заважають, інформують представники  російського опозиційного проекту "Можемо пояснити".

Санкції не заважають: дочка Путіна публікується в західних журналах

Марія Воронцова (фото з відкритих джерел)

Дочка Путіна  є  кандидатом  медичних наук і ендокринологом. Представники ЗМІ знайшли  на сайті МДУ  посилання на її  роботи  в зарубіжних журналах.

Так,  за 2022 і 2023 рік  Марія Воронцова надрукувала чотири наукові  статті, присвячені проблемам ендокринології  у виданнях Сполучених Штатів та Швейцарії The Endocrine Society і MDPI Publishing. З них, одна робота була  опублікована до повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року. Всі інші  після початку війни. Всі роботи дочка Путіна  написала разом з іншими  вченими з Московського державного університету. 

 Як анонімно повідомив керівник одного з науково-популярних журналів  представникам проекту  "Можемо пояснити", впроваджені санкції не є пересторогою для того, щоб друкуватись в західних виданнях. Заході.  Відомі  наукові видання оплачують авторам  гонорари за публікацію, проте часто самі автори  оплачують можливість   опублікувати свої роботи. 

"Видавництво MDPI Publishing існує всього-то з середини 1990-х, і це журнали з відкритим доступом, що ознака не дуже-то солідна. Хороші наукові журнали — це великий бізнес, де за кожну статтю просять з читача $20-30. А ось The Endocrine Society — крута, хороша організація", — каже  джерело і відзначає, що друк робіт доньки  господаря Кремля здатний  попсувати репутацію видавництва. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін придумав свою версію подій щодо вбивств євреїв під час Другої світової в Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини