Головна Новини Світ Росія Ще один росіянин розповів, скільки окупантів знищили в Авдіївці ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один росіянин розповів, скільки окупантів знищили в Авдіївці ЗСУ

Росіяни зазнали масових втрат в Авдіївці, і до цієї інформації звикають. Зокрема, російський пропагандист Лев Вершинін опублікував лист російських вдів про те, скільки у полку їх чоловіків залишилось людей після штурму Авдіївки

29 лютого 2024, 20:07
Поділіться публікацією:

Як підкреслив в Телеграмі журналіст Денис Казанський, правда про шалені втрати росіян в Авдіївці все ж потрапляє у відкриті джерела.

Ще один росіянин розповів, скільки окупантів знищили в Авдіївці ЗСУ

Лев Вершинін

Він звернув увагу на повідомлення у соцмережах друга Гіркіна, пропагандиста Лева Вершиніна, який опублікував лист дружин загиблих російських військових, у яких йдеться про кількість жертв.

"Наприклад, у полку 1015 від 2300 осіб залишилося лише 30. І така ситуація не тільки в цьому полку",
— йдеться у повідомленні.

Окрім того, Вершинін стверджує, що російських мобілізованих кидали на штурм Авідіївки взагалі без жодної підготовки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що російський військовий Андрій Морозов опублікував пост, в якому розкрив реальні втрати окупантів у Авдіївці. За його словами, мова йде про 16 000 вбитих росіян. Інформація мала шокуючий ефект на росіян. Після цього Морозова почали нещадно критикувати пропагандисти, які заявляли, що за часів Сталіна його би точно вбили.

Буквально наступного дня Морозов вчинив самогубство. Причиною такого кроку став його пост про реальні втрати Росії в Авдіївці. Після шквалу критики, як говориться в передсмертному повідомленні окупанта, його змусили видалити пост про втрати. За його словами, зокрема, на нього "тиснуло" командування бригади ЗС РФ, яка раніше входила у формування "ЛНР", а також командування ЗС Росії в цілому.

При цьому можна припустити, що втрат росіян в Україні буде ще більше. Зокрема, російський диктатор Володимир Путін під час свого звернення до народу повідомив, що війна в Україні буде продовжуватися до виконання всіх її цілей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

в

6 березня 2024, 06:57

Победа Украины в наступлении в 2023 году провалилась...Китай ,гуманитарные поставки РФии -- теплое белье , металокерамические бронежилеты , тепловизоры , чипы для ракет , авто техника бронированная...В Китае переживают как там бедные несчастные РФии оккупанты в Украине...


Новини