Головна Новини Світ Росія Ще одну російську співачку закликали відправити на лікування від залежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одну російську співачку закликали відправити на лікування від залежності

Йосип Пригожин засудив поведінку співачки Глюк'оZи на концерті.

24 липня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

 Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує агресивну політику Кремля щодо України, висловив свою думку про нещодавній виступ співачки Глюк'оZи в Красноярську. На концерті артистка мала проблеми з голосом і дивно поводилася, що майже призвело до зриву заходу.

Ще одну російську співачку закликали відправити на лікування від залежності

Співачка Глюк'оZа (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє російське видання "Звездач", Пригожин заявив, що вже не вперше стає свідком подібної поведінки Глюк'оZи на сцені.

"Я сам бачив Глюк'оZу кілька разів на різних заходах, і вона завжди була в такому ж стані. Я не зрозумів, що з нею, але це не схоже на алкоголь, а на щось інше. Якщо ми не будемо реагувати, ми можемо й погубити цю людину," – зазначив Пригожин.

Він також додав, що поведінка артистки була образливою як для глядачів, так і для організаторів концерту.

"Це неподобство. Не хочу, щоб мої діти і онуки це бачили. Люди мистецтва несуть відповідальність за свої вчинки, і не можна дозволяти собі такі прояви," – підкреслив продюсер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка припинила лікування від алкоголізмуРосійська  виконавиця МакSим, яка так і не висловилась з приводу продовження війни в Україні, яку розпочала країна-агресорРФ, тільки закликаючи  всіх до миру, публічно зізналась, що  має залежність від алкоголю і раніше почала лікування. 

Відповідаючи на запитання PeopleTalk,  співачка  сказала, що намагалась  лікуватись в клініці, але це не дало потрібного результату. Зараз,  скориставшись  порадами друзів, МакSим їздила на ретрит до республіки Киргизстан і навіть проживала на березі озера Іссик-Куль у юрті,  ще захоплювалась  практиками. Тепер  співачка хоче кардинально змінити своє життя, хоче просто вірити і жити, насолоджуючись кожною миттєвістю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zvezdach_mag

Новини