Головна Новини Світ Росія Що свідчить про бажання Путіна почати масштабне вторгнення в Україну — експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Що свідчить про бажання Путіна почати масштабне вторгнення в Україну — експерт

За словами Андрія Ілларіонова, російський президент хотів би, щоб в Україні знову почався Майдан

10 серпня 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

Російські політики продовжують агресивну політику щодо України. За словами колишнього радника Путіна Андрія Ілларіонова, очільник Російської Федерації поступово натякає "п'ятій колоні" всередині нашої країни про ймовірне повноцінне вторгнення росіян, повідомляє "Україна 24".

Що свідчить про бажання Путіна почати масштабне вторгнення в Україну — експерт

Путін хоче почати наступ на Україну — експерт. Фото із відкритих джерел

Ілларіонов підкреслив, що для Путіна зараз було б дуже доречно, аби на на території України відбулося щось на кшталт чергового Майдану. Будь-яка спроба громадянського повстання серед українців може бути на руку російському диктатору.

"У згаданій статті Путіна [про нібито єдність росіян і українців — ред.] він чотири рази говорить про мільйони українців, яким набридло, які втомилися, повинні встати, взяти зброю і знести нинішню владу. Він не випадково це говорив і писав, він посилав сигнали для підняття повстання", — стверджує ексрадник Володимира Путіна.

Подібні зрушення в Україні могли б дозволити главі РФ безперешкодно розпочати введення російських військових на територію нашої країни. Тут експлуатувалися б і тези про громадян Росії, які проживають на українській землі, і необхідність "допомогти врегулювати конфлікт", й інші, зазначає Ілларіонов.

Також експерт наголошує: якщо ніякого повстання не станеться, ймовірність повномасштабної війни з Росією для України істотно зменшується. При цьому Андрій Ілларіонов звертає увагу на те, що в разі використання Путіним подібного сценарію, нападу, швидше за все, слід очікувати з півдня.

"Згідно з усіма опитуваннями, найбільша кількість людей, які відповідали ствердно на питання про "адін народ", проживає в південних областях України", — повідомив дипломат.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що путінська армія підтримує в бойовій готовності російські окупаційні війська на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Згідно з повідомленнями української розвідки агресор проводить окремі військові навчання в ОРДЛО. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, майданчиком для розміщення чого Путін може зробити анексувати Кримський півострів. Деталі — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини