Головна Новини Світ Росія «Щоб припинити обстріл Москви – треба зайняти Київ»: у РФ у нестямі від атаки безпілотників на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

«Щоб припинити обстріл Москви – треба зайняти Київ»: у РФ у нестямі від атаки безпілотників на Москву

Слідчий комітет почав розслідувати факти падіння безпілотників на будівлі в російській столиці

30 травня 2023, 11:40 comments2772
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", ранкова атака безпілотників на Москву і Московську область викликала шквал емоційних заяв низки російських політиків. Вже традиційно порцію жовчі у бік України у своїй заяві вихлюпнув віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой. Політик запропонував окупувати Київ, щоб уникнути подібних так до Москви, а також закликав усіх росіян об'єднатися, заради однієї ціді – перемоги у війні проти України.

«Щоб припинити обстріл Москви – треба зайняти Київ»: у РФ у нестямі від атаки безпілотників на Москву

Атака дронів. Фото: з відкритих джерел

"Вчора губернатор (Ред. – Бєлгородська область) В'ячеслав Гладков сказав, що треба зробити, щоб припинити обстріли Білгородської області – приєднати до неї Харківську. Щоб припинити обстріл Москви – треба зайняти Київ. Потрібна мобілізація всіх сил та засобів", — висловився Петро Толстой.

У цьому ключі висловився голова партії "Справедлива Росія – Патріоти – За правду" Сергій Миронов. На його думку, найкращою відповіддю на атаки безпілотників стане окупація ще більшої території України.

Не менш оригінальним у своєму висновку був голова комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов. Він знайшов пояснення атаки безпілотників на Москву в тому, що Росія – дуже велика країна і завжди знайдеться лазівка, де безпілотник може пролетіти, оминаючи райони розташування засобів протиповітряної оборони.

Нагадаємо, сьогодні вранці столицю РФ атакували дрони. Судячи з реакції москвичів, гучних вибухів у самій Москві вони не очікували. Деякі з очевидців обурилися, що не можуть відчувати себе у безпеці у самому захищеному місті Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Володимир Зеленський просить Південну Корею зняти обмеження та надати озброєння: про що йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 травня 2023, 11:22

Якраз Київ і своїх у ньому, вони не чипатимуть. Їм не результативна перемога потрібна, а тривале протистояння з заходом, а Україна сцена дій-95. Щоб дочекатися змін, їм треба дочекатися виборів у США. Здається там маразм Байден піде у напрямку російського корабля. Ще і в свій адрес путинську кричалку почує: Байден *****!


Новини