Головна Новини Світ Росія Щось в російському королівстві діється недобре: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Щось в російському королівстві діється недобре: що на це вказує

У Росії щось пішло не так, як там планували і кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив сам рятувати ситуацію, вважає політолог Сергій Громенко

14 червня 2024, 19:47 comments3056
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін особисто запросив мир, а не перемир'я, щоправда, на своїх умовах, які абсолютно неприйнятні для України, відзначив політолог Сергій Громенко.

Щось в російському королівстві діється недобре: що на це вказує

Володимир Путін

"Однак, щось дуже неладно в гадському королівстві, якщо Пу сам вийшов з цими тезами, а не делегував чергового петрушку. Головне — не піддатися спокусі простих рішень. Ні нам, ні Заходу",
— написав політолог у Фейсбуці.

Разом з тим, колишній надзвичайний і повноважний посол України в США та у Франції Олег Шамшур, в ефірі "Еспресо" заявив, що якби Україна погодилася на будь-яку частину "мирного" плану Володимира Путіна, то зазнала б поразки.

При цьому дипломат вважає, що немає нічого дивного в тому, що Путін знову висловив чергову порцію нісенітниці. За його словами, вже певний час ведеться синхронна робота з Китаєм для того, щоб зірвати Форум і не дати обговорити конструктивні пункти порядку денного. Головною метою є не допустити приїзду максимальної кількості представників Глобального Півдня на форум.

Шамшур вважає, що не слід очікувати від ворога адекватних варіантів припинення війни. На його думку, поразкою України була б навіть згода на реалізацію частини плану Путіна. Він переконаний, кожен має розуміти, що немає предмету для розмови з кремлівським диктатором.

На його думку, вся допомога Україні має бути спрямована на те, щоб завдати Росії глибокої військової поразки. Для цього потрібна зброя і зняття будь-яких обмежень щодо ураження цілей на території РФ, додав дипломат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський розкритикував "мирний план" Путіна та порівняв його з Гітлером.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини