Головна Новини Світ Росія Сербія більше не братня країна: який вчинок сербів шокував пропагандистів РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сербія більше не братня країна: який вчинок сербів шокував пропагандистів РФ

На російському ТБ нецензурно лаяли Сербію за військову допомогу Україні

25 червня 2024, 14:50 comments1607
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", на російському телебаченні під час ефіру відомого пропагандиста Володимира Соловйова один із учасників передачі нецензурно вилаяв Сербію через її військову допомогу Україні. Приводом для обурення стала публікація у "Financial Times" про те, що Сербія нарощує продажі боєприпасів на Захід, які йдуть на оборону України.

Сербія більше не братня країна: який вчинок сербів шокував пропагандистів РФ

Сергій Мардан. Фото: з відкритих джерел

Так, один із пропагандистів – Сергій Мардан – страшенно обурився цим фактом, і назвав країну "останньою кінченою шл***дрою".

"Ось Сербія після цієї новини для вас, як і раніше, є, там, братньою країною?... Чорт би їх всіх забрав цих братів… Те, що Сербія повела себе як остання кінчена шльо*дра, мені здається, тут навіть сперечатися нема про що", — заявив Мардан.

У той же час незабаром після цього він обдумав свій вчинок і в телеграмі вибачився перед сербами, при цьому зробивши спробу звинуватити в усьому "спільних ворогів".

"Вибачте мені брати-серби, за те, що повівся на провокацію наших спільних ворогів", — написав пропагандист.

Зазначимо, раніше видання "Financial Times" писало, що з моменту повномасштабного вторгнення Росії до України у 2022 році обсяг експорту боєприпасів із Сербії до України через треті сторони становив близько 800 мільйонів євро.

Як зазначав президент Сербії Олександр Вучич, Сербія не експортує зброю ні до Росії, ні до України, "але ми мали багато контрактів з американцями, іспанцями, чехами та іншими. Що вони з цим роблять зрештою — це їхня робота".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді ЗСУ більше не має дефіциту боєприпасів: що відбувається на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини