Головна Новини Світ Росія Серед росіян шириться "флешмоб": що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Серед росіян шириться "флешмоб": що відбувається

В росії активізувався рух опору путінському режиму

3 травня 2022, 15:28 comments1648
Поділіться публікацією:

Радник президента Олексій Арестович розповів, що кількість патріотично налаштованих росіян збільшується. В країні-агресорі поширюють листівки легіону "Свобода Росії" та руху партизанського опору. Відмінною рисою руху опору є прапор без червоного кольору.

Серед росіян шириться "флешмоб": що відбувається

Фото ілюстративне / Pixabay

Арестович розповів, що отримав агітаційний постер від росіян та поділився ним з російським журналістом та політичним діячем Марком Фрейгіним.

За інформацією радника президента, вже є ситуація, коли здався в полон перший російський солдат з листівкою руху опору та сказав, що давно чекав можливості приєднатися до легіону "Свобода Росії". Тим часом, за словами Арестовича, в росії вже роблять постери легіону та поширюють їх. Також містах з'являються графіті прапорів руху опору навпроти будівель держадміністрацій.

Таке графіті навіть намалювали в Москві. 2 травня на площі Революції у центрі Москви чоловік кинув в автозак ОМОНа пляшку із запалювальною сумішшю. Автівка спалахнула, а громадянина затримали.

"Перший російський солдат сьогодні здався в полон і хоче воювати у легіоні "Свобода Росії". Флешмоб заворушень у Росії від легіону запущено. Можна закликати патріотів не соромитися", — наголосив Олексій Арестович.

Тим часом по території країни продовжуються пожежі та вибухи на військових та інфраструктурних об'єктах. У неділю, 1 травня, вдень в соцмережах мешканці прикордонної Бєлгородської області росії повідомили про звуки вибухів та стовби диму у приміській зоні обласного населеного пункту. 2 травня стався інцидент на пороховому заводі в Пермі.

Як повідомляв портал, Сергій Гайдай розповів, про обстріл села на Луганщині, де люди дивом вціліли після ударів артилерії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини