Головна Новини Світ Росія Серіал виробництва "95 кварталу" став найпопулярнішим у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Серіал виробництва "95 кварталу" став найпопулярнішим у Росії

Прем'єра серіалу у Росії відбулася 27 грудня

10 січня 2022, 16:51
Поділіться публікацією:

Сьомий сезон серіалу "Свати" визнаний найбільш популярним у 2021 році на території Російської Федерації. "Свати" – багаторічний серіал української студії "Квартал 95". Такі дані виданню "КоммерсантЪ" надали у Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії.

Серіал виробництва "95 кварталу" став найпопулярнішим у Росії

Серіал "Свати-7" - фото з відкритих джерел

Вимірювання ТВ-аудиторії віком старше чотирьох років у російських містах із населенням від 100 тисяч осіб проводилося Mediascope.

Відомо, що серіал транслювали на телеканалі "Росія 1". Його прем'єра відбулася 27 грудня.

Другу та третю позицію у рейтингу найпопулярніших серіалів у РФ посіли "Угрюм-ріка" та "Скліфософський", що вийшли на "Першому каналі" та "Росія 1" відповідно. У першій десятці найрейтинговіших телепроектів знаходяться серіали лише цих двох мовників.

Зазначимо, що "Свати" є комедійним серіалом української студії "Квартал 95", заснованої президентом України Володимиром Зеленським у 2003 році. Перший сезон з'явився на телеекранах ще у 2008 році. Головними героями серіалу, що полюбився багатьом, є дві родини — Будько і Ковальових. При цьому сім'ї – абсолютно різні. Перші – провінціали із села Кучугури, а другі – міські інтелігенти.

У 2013 році вийшов шостий сезон "Сватів". І лише після восьмирічної перерви студія представила фінальну частину телепроекту.

Нагадаємо, що 9 січня було оголошено переможців премії "Золотий глобус". Які телевізійні серіали стали найкращими у різних жанрах, читайте у матеріалі порталу.

Раніше видання "Коментарі" розповідало читачам про 15 серіалів від Netflix, які варто подивитися кожному .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини