Головна Новини Світ Росія Сестра Єфремова розповіла, в яких умовах актор живе в СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестра Єфремова розповіла, в яких умовах актор живе в СІЗО

Актор розважає співкамерників читанням п'єси

7 жовтня 2020, 09:03 comments1437
Поділіться публікацією:

Тюремне життя не зламало характер Михайла Єфремова. В яких умовах він живе в СІЗО, розповіла журналістам "Комсомольської правди" його сестра Анастасія. Вона стверджує, що на цей момент за ґратами Єфремову абсолютно нічого не загрожує.

Сестра Єфремова розповіла, в яких умовах актор живе в СІЗО

Михайло Єфремов. Фото: Прес-служба Таганського суду

Вже близько місяця актор знаходиться в СІЗО-5 на півночі Москви. Туди його відправили відразу ж після оголошення вироку за вчинення п'яної аварії, в якій загинув чоловік. За це суд засудив артиста до 8 років колонії загального режиму. Поки актор намагається оскаржити вирок, він буде залишатися в слідчому ізоляторі. На умови за ґратами, каже сестра артиста, він не скаржиться.

"Він може їсти, що потрібно, і спить в будь-яких умовах. Якщо потрібно в робі ходити, для нього це теж не проблема. Такі речі його не зламають", — говорить Анастасія.

За її словами, з сусідами по камері спільну мову актор теж знайшов. Розважає їх читанням п'єси, яку взяв з собою за ґрати.

"Всі зони в Росії за нього вже б'ються: мовляв, надішліть Єфремова нам", — стверджує сестра артиста.

Попри все це, сім'я Єфремова намагається всіма силами витягнути його з в'язниці.

"Не Мішка покараний зараз, а ми. Ми — його діти та сім'я. Та й вся країна, чесно кажучи, покарана. Вона втратила артиста такого рівня", — вважає родичка ув'язненого.

Нагадаємо, що сама аварія за участю Михайла Єфремова відбулася 8 червня. Актор за кермо позашляховика сів в стані алкогольного сп'яніння. Він вилетів на зустрічну смугу і врізався в іншу машину. Її  водій Сергій Захаров помер.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, де хотів би відбувати покарання за вчинення аварії сам Михайло Єфремов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини