Головна Новини Світ Росія Шоумену оголосили бойкот на російському телебаченні через "дружбу із Зеленським і позицію щодо війни"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоумену оголосили бойкот на російському телебаченні через "дружбу із Зеленським і позицію щодо війни"

Олександр Ревва 24 лютого 2022 року закликав зупинити війну проти України

11 січня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Вихідця  з Донецького  регіону  Олександра Ревву "забанили" на російських пропагандистських  каналах,  бо стверджують, що він має  неоднозначну позицію щодо "СВО" і ніби  дружні стосунки  з українським президентом Володимиром Зеленським. Але Олександр  Ревва  не висловлює свою власну позицію стосовно  війни. 

Шоумену оголосили бойкот на російському телебаченні через "дружбу із Зеленським і позицію щодо війни"

Олександр Ревва (фото з відкритих джерел)

Як  інформує пропагандистське видання  МК,  екс-українця та шоумена Ревву прибрали з Пісні року і деяких інших новорічних  шоу. Як стверджує  глава  "Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією" Віталій Бородін, Ревву  заборонили  на телебаченні через його, мовляв, дружні стосунки  з Володимиром Зеленським.

Ще цей російський  громадський  діяч стверджує, що у Ревви ніби  подвійне громадянство (України і Росії, — ред.)

"Ревва — друг Зеленського, я про це казав неодноразово. Крім того, у нього подвійне громадянство", — фактично вигадує  Бородін, бл  жодних доказів цьому не знайшлось.

Іншого разу Віталій  Бородін  ще сказав, що "у Ревви позиція з проведення російської СВО на Україні була спочатку інша", після  цього  шоумен через гроші "перевзувся і, відповідно, вирішив знову приїхати в Росію заробляти"

"Вони (зірки, яким оголосили бойкот на ТБ) сьогодні роблять все, щоб їх не вирізали і щоб вони знову повернулися на екрани. Але вони не чують позицію людей — звичайних громадян нашої великої країни", — говорить  пропагандистськими тезами  цей громадський діяч. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогерка, яка влаштувала скандальну "голу вечірку", покинула Росію. Кілька  пропагандистських телеграм-каналів РФ  повідомляють про те, що російська блогерка Анастасія Івлєєва, яка зганьбилась  і поставила крапку на  своїй  кар'єрі,  організувавши  "голу вечірку",  залишила  РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини