Головна Новини Світ Росія Шойгу анонсував повну окупацію однієї з областей на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу анонсував повну окупацію однієї з областей на Донбасі

Сергій Шойгу заявив, що окупанти "продовжують розширювати контроль над територіями Донбасу"

20 травня 2022, 15:03 comments2580
Поділіться публікацією:

У Міноборони Росії заявили, що російські війська планомірно йдуть до своєї мети і незабаром вся Луганська область буде окупована, отже, буде виконано частину плану з виходу на адміністративні кордони Луганської області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, пишуть російські ЗМІ.

Шойгу анонсував повну окупацію однієї з областей на Донбасі

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

При цьому дату повної окупації Луганщини Шойгу не став називати, заявивши лише, що це станеться найближчим часом.

За словами міністра оборони країни-агресора, російські військові щодня дедалі ближче до того, щоб виконати головну мету так званої "спецоперації". Окупована територія стає дедалі більше.

Крім українського питання, Сергій Шойгу відреагував і на зміцнення НАТО за рахунок швидкого приєднання до нього Швеції та Фінляндії. У розширенні Північноатлантичного Альянсу міністр оборони РФ побачив загрозу існування Росії. І для того, щоб протистояти цим загрозам, Сергій Шойгу пообіцяв невдовзі створити нові військові частини в Західному військовому окрузі. Цю роботу він пообіцяв закінчити до кінця 2022 року.

Зазначимо, що стосується ситуації в Луганській області, то тут справді окупантам вдалося просунутися вперед. Глава Луганської ОВ Сергій Гайдай підтвердив, що 90% області сьогодні перебуває під контролем загарбників і лише 10% контролює Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на безпрецедентні санкції та посилення ЗСУ війна в Україні не припиняється: експерти розповіли, як зробити так, щоб РФ швидше завалилася, пояснивши, що може змусити Путіна зупинитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини