Головна Новини Світ Росія Шойгу особисто їздить по полігонах та перевіряє навчання мобілізованих
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу особисто їздить по полігонах та перевіряє навчання мобілізованих

Шойгу начебто самостійно перевірив хід підготовки росіян

27 вересня 2022, 21:16
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства Росії начебто сам особисто перевірив, як проходить підготовка мобілізованих росіян на військових полігонах Західного військового округу. Про це пишуть "РИА Новости", вихваляючи чуйність кремлівського воєначальника.

Шойгу особисто їздить по полігонах та перевіряє навчання мобілізованих

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

Російське ЗМІ пише, що Шойгу  сам особисто проінспектував "практичні заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки".

 На місці Шойгу послухав доповіді військового керівництва про те, як проходять курси бойової підготовки за різними військово-обліковими спеціальностями, а також подальше бойове злагодження у складі підрозділів мобілізованих росіян.

 "Заняття проходять із підвищеною інтенсивністю, зокрема в нічний час",- пишуть пропагандисти.

Шойгу нібито звернув увагу на умови розміщення мобілізованих росіян, забезпечення їх гарячим харчуванням як у розташуванні частини, так і на полігонах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу оприлюднив кількість загиблих російських солдатів у війні з Україною. 21 вересня президент Росії Володимир Путін звернувся зі зверненням до росіян та оголосив про часткову мобілізацію. Своєю чергою міністр оборони Сергій Шойгу розповів про втрати російської армії під час так званої "спецоперації". Президент Росії Володимир Путін підписав указ про часткову мобілізацію в Росії. Мобілізаційні заходи розпочнуться 21 вересня. Указ передбачає додаткові заходи щодо виконання державного оборонного замовлення. Призваним доведеться пройти військову підготовку. Цікаво, що міністр оборони Сергій Шойгу повідомив, що армія Російської Федерації втратила 5937 військовослужбовців.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини