Головна Новини Світ Росія Шойгу привиділися «успіхи» на фронті. Сказав, скільки територій «взято під контроль»
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу привиділися «успіхи» на фронті. Сказав, скільки територій «взято під контроль»

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу похвалився тим, що окупанти нібито взяли під контроль нові території в Україні. При цьому відомо, що РФ не може досягти жодних поставлених цілей в Україні

2 квітня 2024, 14:09
Поділіться публікацією:

Зокрема, Сергій Шойгу повідомив, що з початку поточного року в ході так званої "спеціальної військової операції" (так у Росії називають війну проти України) нібито взято під контроль 403 квадратні кілометри території нових російських регіонів.

Шойгу привиділися «успіхи» на фронті. Сказав, скільки територій «взято під контроль»

Сергій Шойгу

"Усього з початку року під наш контроль перейшло 403 квадратні кілометри території нових регіонів Російської Федерації"
, — сказав Шойгу.

Він повідомив, що у березні 2024 року в ході загарбницької війни проти України, окупанти нібито взяли під контроль чотири населені пункти в Донецькій області (Невельське, Орлівка, Тоненьке, Червоне) та селище Мирне у Запорізькій області.

Крім цього, Шойгу спробував заспокоїти росіян, які підлягають призову та заявив, що їх нібито на фронт в Україну не відправлятимуть.

Міністр оборони країни-агресора повідомив, що відповідно до указу кремлівського диктатора, призову на військову службу підлягають 150 тисяч осіб.

"Більшість із них отримає військово-облікову спеціальність у навчальних з'єднаннях та військових частинах і лише після цього вирушить до місць служби"
, — сказав Шойгу.

Він також зазначив, що у всіх регіонах РФ сформовано 2646 призовних комісій, призовна кампанія проходитиме у строки, передбачені російським законодавством.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ розпочався весняний призов, якому підлягають 150 тис. громадян. При цьому експерти зазначають, що часто строковики все ж таки опинялися на фронті, а в Міноборони країни-агресора зазначали, що це сталося "випадково".

При цьому українські військові не виключають , що саме ці 150 тис. осіб окупанти використовують для формування нового ударного угруповання, щоб відкрити новий фронт проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини