Головна Новини Світ Росія Шойгу розповів про великі зміни в російській армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів про великі зміни в російській армії

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу анонсував масштабні зміни в російських військах.

17 січня 2023, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17 січня міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про значні зміни в армії Російської Федерації. Вони стосуються збільшення кількості чисельності військ, перегляд програми підготовки та створення нових полігонів на території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Meduza.

Шойгу розповів про великі зміни в російській армії

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Керівник Міністерства оборони РФ озвучив необхідність нових змін в російській армії та запевнив, що для таки рішень потрібні компетентні заступники міністрів та командувачі збройних сил. Разом зі збільшенням чисельності російський міністр також повідомив про майбутнє збільшення постачання військової техніки та зброї в армію РФ. Поставки мають відбуватись паралельно з розширенням особового складу армії.

"Президент Російської Федерації прийняв рішення збільшити чисельність збройних сил до 1,5 млн військовослужбовців. Гарантувати військову безпеку держави, захист нових суб'єктів і критичних об'єктів Російської Федерації можливо лише шляхом зміцнення ключових структурних елементів армії", — заявив Сергій Шойгу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія готується до нової хвилі мобілізації. Про це повідомляли як українські, так і естонські представники розвідки.

Також "Коментарі" писали про те, що російські війська можуть відкрити новий фронт у війні з Україною. Путін вже починав свій напад з Білорусі, а тепер відправив військову техніку до країни та оголосив про спільні військові навчання, як триватимуть до 1 лютого. У заявах Міністерства оборони Білорусі вказано, що навчання зосередяться на контролі повітряного кордону та підтримці наземних військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини