Головна Новини Світ Росія Шойгу розповів, як Польща планує захоплювати Західну Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, як Польща планує захоплювати Західну Україну

У Міноборони РФ стривожені створенням польсько-українських з'єднань для забезпечення безпеки Західної України

9 серпня 2023, 14:25 comments2538
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда продовжує спроби посварити Україну із найближчими союзниками, серед яких Польща. Так міністр оборони РФ Сергій Шойгу в черговий заявив, що Польща давно виношувала плани щодо окупації українських земель західної України і тепер Варшава планує розпочати їхню реалізацію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава Міноборони РФ озвучив під час традиційної колегії Міноборони, повідомляє "РИА Новости".

Шойгу розповів, як Польща планує захоплювати Західну Україну

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

Сергій Шойгу заявив, що Польща має намір створити польсько-українське з'єднання для забезпечення безпеки Західної України, а, по суті, для подальшої окупації цієї території.                                                  

Висловився Шойгу також про військові дії в Україні, розкритикувавши Захід за продовження постачання озброєння ЗСУ.

Російський міністр вважає, що готовність Заходу вкладати в Україну значну частину наявних ресурсів, щоб зламати ситуацію на полі бою, створює серйозні ризики ескалації конфлікту. Таким чином затягування так званої "спецоперації" значно зростають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські війська продовжують свій контрнаступ і, як свідчать перші особи країни, все йде за планом, ініціатива на полі бою за ЗСУ. Чи дійсно так і мало бути і контрнаступ ЗСУ не відстає від графіка? Де зараз найскладніше нашим воїнам? Видання "Коментарі" постаралося розібратися у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ: у Міноборони України розповіли, яку площу вже звільнили від окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/211605
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини