Головна Новини Світ Росія Шойгу відправив до Путіна окупантів, які не хочуть воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу відправив до Путіна окупантів, які не хочуть воювати

У Росії відмовилися скасовувати безстрокову мобілізацію

20 грудня 2023, 19:17
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ відмовилося скорочувати до одного року термін служби мобілізованих на війну проти України росіян, поки відповідне рішення не ухвалить російський диктатор Володимир Путін. Про це пише видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Шойгу відправив до Путіна окупантів, які не хочуть воювати

Мобілізовані російські окупанти. Фото з відкритих джерел

Пропозицію обмежити одним роком термін служби мобілізованих окупантів запропонував Міністерству оборони Росії депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський, пише видання. З відповідною пропозицією до депутата звернулися дружини російських резервістів.

У міністерстві Сергія Шойгу на звернення депутата відповіли, що призваних у рамках так званої часткової мобілізації на війну проти України військовослужбовців демобілізують лише після того, як Володимир Путін підпише указ про завершення мобілізації в РФ.

У відомстві Шойгу також повідомили, що встановлення іншого терміну військової служби для російських громадян вважається недоцільним, відзначає видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за останній тиждень російські агресори викрали на тимчасово окупованих територіях понад 50 людей, яких запідозрили у нелояльності. Найбільше злочинів загарбники здійснили на території окупованого Криму. Всім затриманим інкримінують "екстремізм" або "державну зраду". У багатьох випадках до затриманих загарбники не впускають родичів.

"Коментарі" також писали, що українські захисники намагалися просунутися на заході Запорізької області, водночас окупанти продовжують тиск на позиції українських бійців на Лівобережжі Дніпра в районі Кринок, не відступаючи від мети – прорвати оборону ЗСУ та вибити українців з лівого берега Дніпра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини