Головна Новини Світ Росія Шойгу висловився про терміни продовження війни в Україні – Путін схвалив
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу висловився про терміни продовження війни в Україні – Путін схвалив

Шойгу хоче ще більше збільшити чисельність армії РФ

21 грудня 2022, 16:12 comments3719
Поділіться публікацією:

У 2023 році РФ планує продовжити так звану військову спецоперацію до її остаточного завершення. Про це заявив під час свого виступу на колегії Міноборони РФ Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. З такою пропозицією погодився присутній на заході російський диктатор Путін. Він заявив, що вірить разом із усією країною в російську армію і вважає, що цілі "спецоперації" в Україні будуть виконані.

Шойгу висловився про терміни продовження війни в Україні – Путін схвалив

Путін та Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Також Путін погодився на пропозицію Шойгу збільшити чисельність російської армії до півтора мільйона людей. Це майже в півтора рази більше, ніж за його останнім указом. Тоді передбачалося збільшення чисельності російської армії на 137 тисяч осіб до 1,15 млн. чоловік.

Крім того, за словами Шойгу, РФ планує сформувати три мотострілкові дивізії, у тому числі в окупованих Херсонській та Запорізькій областях, та армійський корпус у Карелії на кордоні з Фінляндією.

Також глава Міноборони РФ заявив, що на бойове чергування у ракетних військах стратегічного призначення росіяни планують поставити 22 пускові установки з міжконтинентальними балістичними ракетами "Ярс", "Авангард" та "Сармат".

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже сьогодні, 21 грудня, відбудеться раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, очікується виступ Зеленського перед Конгресом США і заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій, включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Сергій Шойгу заговорив про новий наступ на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини