Головна Новини Світ Росія Шойгу "виявився живим": міністр оборони РФ назвав головну мету війни проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу "виявився живим": міністр оборони РФ назвав головну мету війни проти України

Шойгу вирішив, що армії України "завдано суттєвої шкоди", і можна знову "звільняти Донбас"

29 березня 2022, 14:33 comments1177
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу у вівторок, 29 березня, заявив, що "основні завдання першого етапу спецоперації РФ виконані і це дозволяє зосередити основні зусилля на досягненні головної мети — звільненні Донбасу". Як повідомляють "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс" із посиланням на слова Шойгу під час селекторної ради 29 березня.

Шойгу "виявився живим": міністр оборони РФ назвав головну мету війни проти України

Шойгу - фото з відкритих джерел

"Спочатку про хід спеціальної військової операції російських Збройних сил на території України. Загалом основні завдання першого етапу операції виконані. Істотно знижено бойовий потенціал українських Збройних сил, що дозволяє зосередити основну увагу та основні зусилля на досягненні головної мети – звільненні Донбасу", — заявив Шойгу.

На думку міністра оборони РФ Шойгу, російські окупанти "завоювали повітря, практично знищили військово-повітряні сили України та систему її протиповітряної оборони".

Також міністр зазначив,  що Військово-морські сили України "перестали існувати".

Як повідомляли раніше "Коментарі", НБУ відреагував на запровадження обігу російського рубля на тимчасово захоплених територіях України. Обмеження обігу національної валюти та введення в обіг російського рубля на тимчасово окупованих територіях — це порушення міжнародних норм права.

Читайте на порталі "Коментарі": посол України у ФРН розповів, чому Берлін до останнього відмовлявся допомагати Києву оборонятися. В уряді Німеччини були впевнені, що "військова спецоперація" РФ триватиме від сили кілька годин, після чого Україна буде окупована російськими військами, а на чолі країни буде поставлено проросійський маріонетковий уряд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини