Головна Новини Світ Росія Шрам величезний: скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шрам величезний: скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя (ФОТО)

Ведуча Дана Борисова пошила собі нове обличчя.

14 липня 2024, 23:20 comments1454
Поділіться публікацією:

 Російська телеведуча Дана Борисова, відома своєю скандальною кар'єрою та проблемами з алкогольною та наркотичною залежністю, з'явилася в одному з інтерв'ю з великим шрамом на обличчі. Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал "Светский хроник".

Шрам величезний: скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя (ФОТО)

Дана Борисова (фото з відкритих джерел)

Користувачі соцмереж помітили, що шрам простягається від вуха до вуха, викликаючи припущення щодо можливих причин його появи. В інтерв'ю Борисова виглядала так, ніби перенесла серйозну операцію, що спонукало пропагандистів жартувати: "Як це розбавити. Дана Борисова наче пришила нове обличчя".

У 2022 році Дана Борисова підтримала вторгнення Росії на Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Скандальна російська ведуча ледь не померла від препарату для схудненняВідома телеведуча  з РФ  Дана Борисова  ледве не пішла з  життя. Вона втратила свідомість  в своєму помешканні в  Москві і  лежала в  такому стані  до того  часу, допоки її не знайшла донька. 

16-річна дівчинка  викликала лікарів швидкої  допомоги. В лікарні ведучу  привели  до свідомості, потім  вона розказала, що з нею  сталось. В якийсь момент  потерпіла  відчула щось схоже на  нудоту чи  запаморочення, тиск і тахікардію. Потім вона остаточно втратила свідомість.

Потім вже  з'ясували, що два рази на тиждень  ведуча робила собі укол, використовуючи препарат для діабетиків,  що ніби  допомагає схуднути. Так само укол вона  зробила і  своїй  неповнолітній  дочці.
 При цьому,  раніше повідомляли, що  телеведуча  лікувалась від алкогольної та наркотичної залежності. Зараз її стан погіршивсь, медики  діагностують в неї тремор рук.

Шрам величезний: скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя (ФОТО) - фото 2


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/iamhronik/3425

Новини