Головна Новини Світ Росія "Сидів на підлозі в істериці": з'явилася інформація про нервовий зрив у Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сидів на підлозі в істериці": з'явилася інформація про нервовий зрив у Путіна

Терапія, яку лікарі раніше призначили Путіну, не дала результату

19 квітня 2023, 22:55 comments5631
Поділіться публікацією:

Лікарі застосували  новий підхід в стратегії лікування  глави Кремля Володимира Путіна, адже  попередні дві терапії не гарантували потрібний  результат. Застосування  нових  препаратів  дало несподіваний   побічний ефект — в  кремлівського диктатора   ніби був нервовий зрив. Про це повідомляє  Telegram-канал Генерал СВР, що ніби веде екс-генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

"Сидів на підлозі в істериці": з'явилася інформація про нервовий зрив у Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За його інформацією, минулої суботи   Путіна почали лікувати, використовуючи  новий скоригований етап лікування  та нові  препарати. Вже пізнього  вечора 18 квітня охоронці  почули дивні звуки з приміщення, де знаходивсь російський президент.

"На стукіт у двері Путін не відповідав, спроби визначити, що відбувається, іншими способами результатів не принесли і, витративши близько семи хвилин, охорона, викликавши чергових медиків, вирішила увійти в приміщення, де перебував президент. Путін сидів на підлозі біля дивана та істерично плакав. На ньому була лише мокра біла футболка, яку він ймовірно намагався зняти, і чорний носок на правій нозі, поруч лежав розірваний на частини підгузник, якими Путін останнім часом користується постійно. На всі звернення до нього, президент практично не реагував, продовжуючи плакати ридма", — зазначено  в інформації.

Лікарі зробили  йому  ін'єкцію з антипсихотичним препаратом. Коли стан Путіна стабілізувавсь, його переодягнули і поклали до ліжка.

"Поки незрозуміло, чи є цей стан Путіна побічною дією від застосування нових препаратів або щось інше, але навряд чи подібна поведінка глави держави під час прямої лінії надихне громадян Росії й далі терпіти режим. Можна звичайно випустити двійника, але той останнім часом, як каже президент, "несе пургу", того і дивись 8 червня з Новим роком привітає", — підсумували  представники каналу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під час відвідин московського храму у Путіна помітили дивний слід на шиї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Игорь

19 квітня 2023, 23:48

Настало время ох*ительных историй...


Новини