Головна Новини Світ Росія Симоньян видала свою версію, коли Путін піде "на припинення" вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян видала свою версію, коли Путін піде "на припинення" вогню

Пропагандистка заявила, що на плани Путіна не вплине навіть зміна глави Білого дому

18 листопада 2023, 15:20 comments1321
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", топова російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що російський диктатор не звертатиме увагу на те, що відбувається у світі, ніякий тиск на Росію не може змусити диктатора піти на припинення вогню в Україні. Навіть обрання новим президентом США у 2024 році Дональда Трампа не може стати причиною того, що війна в Україні раптово припиниться. Поки Володимир Путін не досягне всіх своїх цілей у війні, вогонь продовжуватиметься, заявила Симоньян на росТВ.

Симоньян видала свою версію, коли Путін піде "на припинення" вогню

Маргарита Симоньян. Фото: із відкритих джерел

"Путін не зацікавлений у поступках не тому, що прийде Трамп, чи Вася Пупкін, чи Роман Бабаян стане президентом США... Це взагалі не має до цього жодного стосунку! Путін не піде на жодні поступки взагалі!", — висловилася Симоньян.

При цьому пропагандистка додала, що господар Кремля може розглянути питання "припинення вогню" лише тоді, коли Росія забезпечить безпеку кордонів, а де закінчуються ці кордони, Росія вирішить сама.

"Крапка! А, хто в цей момент буде в Білому домі, навіть якщо це буде одноногий тайський гей-трансгендер, нам абсолютно байдуже", — наголосила пропагандистка.

Читайте також на порталі "Коментарі" – повномасштабна російсько-українська війна триває вже понад 20 місяців. Сили оборони України мають успіхи на півдні (Запорізька та Херсонська області), росіяни тиснуть на сході (Авдіївка, Куп'янськ). Дедалі частіше звучать думки, що ЗСУ слід зосередитись на обороні, що на фронті виникла патова ситуація. Своїм баченням того, що відбувається на російсько-українській війні та навколо нього, з порталом "Коментарі" поділилися експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим закінчиться план РФ із "Майданом-3": які висновки має зробити українська влада.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини